Blogarchívum

2008. december 2., kedd

Czike László: Digitális reinkarnáció

(Ízelítő)
Előszó

Emlékeznek, úgy 1968 tájékán a "Halálfejesek" cí­mű ame­ri­kai filmre, szigorúan csak 18 éven felülieknek?
Kádár János pár hét után be­­tiltatta. Jó oka volt rá.
A jövőbe látott...

Kádár János koponyáját ismeretlen tettesek el­lop­­ták.
Negyven centiméteres átmérőjű vájatot ástak vagy fúrtak az öreg sírban fek­vő koporsóhoz, hogy hozzáférjenek a fejhez.
"Gyilkos és áruló szent földben nem nyugodhat!" - írták fel a halottgyalázók a Munkásmozgalmi Pantheon falára.

Félrevezetésül, hogy szimpla és profán sírrongálásnak ál­cáz­­zák al­jas, valójában - mint majd látjuk - okkult rituális célú tettüket.
Ezt csak profik csinálhatták, semmiképpen nem profánok!

"Heteket töltöttem" az interneten, hogy összeszedjek mindent, ami segíthet az eligazodásban, mi és miért történhetett valójában? Mi­közben dokumentumokat, képeket, videókat kerestem s találtam, egyre jobban elszörnyülködtem: ilyen rafinált, ilyen aljas lenne az ember? Aki "kedvet kap" hozzá, járja végig az utamat, nyom­jelzőket bőven hagytam a szövegben. Azt hiszem, hátborzongató... Ma már itt, Magyarországon is - bármikor, bármi megtörténhet.

Kékszakállú vára

Az alternatív történelem lényege a kettős rendeltetés.

Minden dolognak és történésnek kettős jelentése, funk­ciója van: egy fedőcélú, lát­szat-értelmezés és egy rejtett valódi. Egy felszíni, ak­tu­­ális-pub­li­kus, illetve egy titkos örökérvényű, természetfeletti.

Az analógia alkalmazásával megérthetjük, mi is a háttérhatalom.
Gondoljunk például az emberi személyiség káini kettős termé­sze­­tére, amelyet Jákob és Ézsau bibliai története is megörökít.
Barátod ma még szembemosolyog veled, s holnap tán, tit­kon rég­ó­ta melengetett hát­só szándékát megvalósítva, hirtelen hátbadöf.

Előre bocsátom: a téma, amelybe ezennel belefogtunk - rend­­kívüli módon összetett, bonyolult; erőteljes szintetizáló és elvonatkoztató készséget igényel, úgyhogy aki eddigi életében nem jutott el a két­ágú (egyidejűleg kettős, kétirányú, párhuzamos, parallel, szimboli­kus, alter­na­tív, stb.) gon­dolkodásmód elsajátításáig, az, kérem, itt és most hagyja abba fejtegetésem olvasását. Csak elpocsékolt idő.
A jelen tanulmány ugyanis nem egy állatkerti séta története.

Másrészt viszont: a kulcs, amelyet most olvasóm kezé­be nyújtok - valóságos "általános sperhakni", amely minden titkos ajtót feltár. Ez a világ, amelyben élünk - amúgyis a Kékszakállú Herceg vára. Aki nem ismeri a paprikáskrumpli (serpenyős rosté­lyos) alkotó­elemeit és ételreceptjét, az nem tud paprikáskrumplit főzni, még­ha megfeszül se. Más. Az internet ugyebár egy szabad felhasználású in­formációs óceán. Ámde aki nem isme­ri, hogy mit, hol és hogyan keressen, aki nem ismeri a sziszte­ma­tikus keresés módszereit és kulcsszavait, az sosem találja meg a lé­nyeget - he­teket tölthet a számítógépe előtt, akkor sem fog meg­ta­nulni, megérteni semmit.

Használjátok hát a rejtélyek kulcsát, egészséggel!
Ismerjétek meg az elveszett/ellopott koponyák halottgyalázóit!

Fejnélküli lovas
(...)
Teljes írás: http://www.nemzetihirhalo.hu/doc/digitalis_reinkarnacio-etalon.doc (2,7MB)

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése