Blogarchívum

2008. december 4., csütörtök

Kishírek

A terézvárosi önkormányzat is áron alul adott el ingatlanokat? (+hang)

A terézvárosi és az erzsébetvárosi ingatlaneladások hasonlóságaira hívta fel a figyelmet a VI. kerületi Fidesz. A párt képviselője szerint a VI. kerületben is áron alul adtak el önkormányzati tulajdonú épületeket, amelyeket később általában jóval többért adtak tovább.

Erzsébetvárosi ingatlanbotrány: előzetesben az értékbecslő

Előzetes letartóztatásba helyezte csütörtökön délelőtt a Pesti Központi Kerületi Bíróság azt az ingatlan értékbecslőt, aki a Központi Nyomozó Főügyészség gyanúja szerint a piaci árnál jelentősen olcsóbbra értékelte fel az eladott önkormányzati ingatlanokat Budapesten, a VII. kerületben. Mint ismert, az erzsébetvárosi ingatlanügyek gyanúsítottja Gál György SZDSZ-es képviselő is.

„Gyenesei munkája elégtelent érdemel”

Fidesz szerint Gyenesei István önkormányzati miniszter kinevezése óta eltelt munkássága elégtelen osztályzatot érdemel - jelentette ki Bánki Erik az Országgyűlés sport és turisztikai bizottságának fideszes elnöke szerdán, miután a testület kedden meghallgatta a tárcavezetőt.

Megrövidítik a Vajdaságot?

Pásztor István, a Vajdaság Magyar Szövetség elnöke arra hívta fel a figyelmet, hogy a jövő évi költségvetés tervezetében csaknem 45 milliárd forintnak megfelelő összeg hiányzik a tartománynak járó pénzből. Az alkotmány szerint ugyanis az ország költségvetésének 7 százalékát kitevő rész a Vajdaságot illeti.

Egyre kevesebben képesek kifizetni a közüzemi számlákat
A gazdasági válság hatására egyre többen nem tudják fizetni a közüzemi számlákat - írja a Napi Gazdaság.
Kapcsolódó:
Bajnai áramügye: perrel fenyegeti a hírTV-t az ELMŰ
Szabálytalanul vételezte a villanyáramot Bajnai Gordon? + Videó
http://anyusch.multiply.com/journal/item/691/691


1 megjegyzés :

  1. A FIDESZ miért csak most "ébred"? Mintha eddig semmit sem tudtak volna. Eléggé hihetetlen.

    VálaszTörlés